torsdag 5 november 2015

Torsdag

Fått mitt hår färgat. Som vanligt är jag inte 100% nöjd för de sko ha fått bli lite mörkare. Men men . Sen sminket och uppsättningen kommer vell nog bli bra.

Usch min självkänsla de senaste dagarna har varit riktigt dåligt. Jag bara tänker hur ful jag kommer vara och hur allt jag ska ha är fel att varför ja inte valt nått annat och nej det är riktigt jobbigt. Men hoppas det går över till nästa vecka för jag brukar ju vara nöjd med mej själv annars men inte nu tydligen. Blääblää..

Ikv ska ja å si på bolagsfotboll igen. Å imorgon ede fredag då börjar dagen med att bygga en tand som har gått av. Jejj,  Sen ihelg blir det att göra klart de mesta som går. Japp japp.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Voi nej, kära Emma!
Du som är så fin människa naturligt kommer absolut att vara mer än en prinsessa på er dag. Ett litet tips vill jag ge dig.. Fokuser int på om du kommer känn dig fin, eller om ader kommer tyck att du sku vara tillräckligt fin.. Nej, kära du.. Vet du vad som kommer att få dig att se allra vackrast ut på er dag? He är de ögonblicken du kommer att si på Joni och bara smile upp till öronen och he pirrar och värmer bara i maga. TRO MIG!! Finns ingen håruppsättning, klänning eller na smink som kommer kuna gläns över he. Nej, njut av det som är kvar nu före och er stora dag. Och kom ihåg.. he räcker bara med att du kollar på a! ;)

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Tack så mycket! Ska tänk på he ;) :D