onsdag 20 augusti 2014

Något sånt

Flugor. När man ligger i sängen och hör de där förbaskade flugorna surra runt om en. När man stiger upp för att slå dem så har de försvunnit.  De finns ingenstans,och när man lägger sig igen så kommer dom surrandes. Ja ni vet. Otroligt.


När man efter sommaren har detdär nötta och ofriska håret och måste göra nått. Man är sugen på en stor förändring för att det är alltid roligt med något nytt. Men man vågar inte eftersom man blir endå missnöjd.


När man tänkte att det skulle vara skönt att vara arbetslös eller åtminstone en vecka och redan efter första dagen klättrar man på väggarna. Blir deprimerad och vet inte vart man ska ta vägen..


När man har hela sommaren väntat på hösten så man ska komma igång med träningen. Men varje dag känns det lika jobbigt. Konditionen är på noll.. musklerna finns inte, och motivationen är långt borta. Och varje kväll när man lägger sig är man besviken på sig själv för att det ennu en dag gick när man mestadels legat i sängen och kollade på andra människor som faktiskt orkar ta tag i sin träning.



Hejdå


Inga kommentarer: